Kids & Fun

Kids & Fun

Ieder feestje, een feestje!

Wat anderen vonden

We begrijpen dat je het belangrijk vind om te weten wat anderen van ons vonden. Daarom vind je hieronder een overzicht van door onze klanten geschreven reviews. (Op onze Facebookpagina vind je nog meer beoordelingen.)

Zeepketting kooppakket review

Het was erg leuk, ze vonden het allemaal erg leuk om te doen en de resultaten mogen er dan ook zijn. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Debora uit Wieringerwaard mei 2016

Indianenfeest review

We hebben een super feestje gehad! Helaas zat het weer niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken! Het was top geregeld! Echt mijn complimenten voor de inhoud van de themakist!

Aniek Jewels uit Elst mei 2016

Frozenfeest review

Het Frozen-feestje was geslaagd. De meiden vonden het geweldig. Ze hadden het er vandaag ook nog over op school!

Ilknur uit Rotterdam nov. 2016

Knutselfeestje met 6 jarigen in Uden

Bedankt voor het leuke feestje! De meiden hebben het erg naar hun zin gehad.

Danielle van Dinther uit Heesch juni 2016

Voetbalfeest review

Het was een heel geslaagd voetbalfeestje! De spullen waren echt heel leuk en de jongens genoten volop. Ik vond een hele goede doos vol spullen en heeft zeker de stress uit het feestje gehaald. Ik had graag van te voren willen horen dat de goaltjes en voetballen niet in de post versie zaten. We kwamen er wel uit ,maar dat was wel een beetje toevallig. En ik vond de doos zelf wat verouderd. Verder was het heel fijn, en ik zal zeker volgend jaar weer bij je site kijken.

Andrea uit Amsterdam dec. 2016

Brandweerfeest review

Het is een topfeestje geweest. Vooral het redden van de knuffels die uit het raam werden gegooid was een groot succes.

Mirte uit Utrecht sept. 2016

Prinsessenfeest review

Het prinsessenfeestje was erg geslaagd, mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten. Ze vonden eigenlijk alles heel leuk, het schminken, verkleden, het kroontje knutselen, de kikkerestafette en de prinsessendans. Een dag later op school werden de prinsessendiploma’s vol trots aan de juf getoond. Erg leuk om te zien.

Ik vond de cd met prinsessenmuziek zelf niet zo heel leuk, ging vooral over prins carnaval had ik het idee, maar dat is een kwestie van smaak. En wat misschien handig was geweest, was als er een nummer tussen had gezeten met de juiste melodie voor de prinsessendans. Geen groot issue hoor, zoals ik zei is het een kwestie van smaak vooral. Ik heb youtube opgezet met prinsessenliedjes. Prinsessia en veel disney prinsessenliedjes. Vond ik zelf leuker.

Het tijdschema in het draaiboek vond ik erg handig als leidraad. Verder vond ik alles heel compleet en ik ben erg tevreden over het geheel.

Anita Krielen uit Dordrecht - okt. 2017

Prinsessenfeest review

Het was zeker een geslaagd prinsessenfeest!! De meiden hadden het super naar hun zin. Het knutselen was geweldig: ineens intense rust.

Nienke Lut uit Voorburg mei 2016

Indianenfeest review

We hebben een fantastisch feestje gehad! Mijn dochter heeft enorm genoten. De kindjes waren hier om 12.30 uur en om 16.30 uur ging iedereen naar huis, maar we hadden alle spelletjes wel 2 keer kunnen doen als het aan de kinderen had gelegen, zij waren er nog lang niet klaar mee. Het was echt een heel leuk feestje en ik was meer dan tevreden over de kist! Super bedankt voor alles en voor het fijne contact.

Brigitte Young-On Berkel en Rodenrijs okt. 2016

Review boltaartjesfeest

Het was een heel geslaagd boltaartjesfeest! Luna en haar vriendinnen hebben erg genoten. Het was een zeer complete kist met leuke spullen. We kijken terug op een hele fijne dag, mede dankzij Kids & Fun! De foto’s van In Beeld by Mayke zijn geplaatst op de website.

Mayke Willems uit Oss - jan. 2018

Levend Cluedo review

Het was een erg geslaagd kinderfeestje met het Cluedospel. Het pakket was zeer compleet, dus dat was super. We hebben uiteindelijk alleen spel 1, 2 en 3 gespeeld en niet meer toegekomen aan de andere spelletjes. Dank je wel voor het leuke pakket. We nemen zeker nog eens een kijkje op je site voor een komend kinderfeestje!

Marjan uit Hilversum - jan. 2018

Levend Cluedo review

Het feestje was helemaal top!! Iedereen, zowel jongens als meisjes, vonden het Cluedospel super.
Voor 12-jarigen is het soms al niet zo simpel meer om ze met iets te amuseren. Ja idd met de playstation en pc en gsm…
daar kan je ze wel zoet mee houden maar een spel… maar ze gingen volledig op in het spel en er was zelfs tijd te kort.

Valerie Gevaert uit Munkzwalm Belgie - april 2017

brandweerfeest review

Wij hebben een fantastisch brandweerfeest gehad, echt helemaal leuk! We hebben zelfs een deel van de spelletjes niet eens kunnen doen omdat de jongens zo enthousiast bezig waren met uit het raam gooien van knuffels en branden blussen. Echt genoten, en de inhoud van de kist was superleuk. Ik heb jullie naam al doorgegeven aan vriendinnen!

Er was 1 dingetje wat ik zou toevoegen aan de kist: er zaten nu maar 2 brandweerspuiten in de kist. Alle jongens vonden die brandweerspuiten zoooo leuk dat ze ruzie gingen maken wie hem om mocht. Ik denk dat het helemaal perfect zou zijn geweest als alle jongen hun eigen spuit hadden gehad die ze de hele middag konden omhouden. Misschien is dat nog iets voor jullie om te overwegen toe te voegen aan de kist? Verder echt een perfect feestje gehad, superbedankt!

Paulien uit Eindhoven - okt. 2017

K3feest review

De dames hebben enorm genoten van het K3feest. Het draaiboek zat vol leuke ideeën. Ze hebben geschminkt, gedanst op de CD muziek en leuke spelletjes gedaan uit het draaiboek. Het was een succes! We vonden het ook een prachtig gevulde themakist. Bedankt!

Hester Hurkmans uit Breda - maart 2017

Elfjesfeest review

Mijn dochter heeft een erg leuk elfjesfeest gehad. De aankleding in huis en de mooi gedekte tafel waren al een hele verrassing voor haar. Het verhaal zat leuk in elkaar en de afwisseling in rustig en druk van activiteiten was ook goed zo. Tijdens het schminken keken de kinderen naar de DVD. Zo had ik de tijd om elk kind mooi te maken. Het was erg leuk om een thema te hebben. Bedankt voor deze goed gevulde elvendoos. Ons feest was geslaagd!

Babette Kissing uit Hekendorp - september 2017

K3-feest review

Het feestje was GEWELDIG… De kindjes waren allemaal zo blij en vooral onze dochter…

Karolien Zwijndrecht Belgie dec. 2016

Prinsessenfeest review

De prinsessenbox was zeer compleet. Blij met de tips en trucs! Vooral de ouderwetse spelletjes waren een feestje!

Marloes Zwanenburg uit Katwijk feb. 2017

Zeemeerminfeest review

De meiden vonden het fantastisch gisteren! Zeker voor herhaling vatbaar.

Carthy Ijzermans uit Sprundel sept. 2016

Levend Cluedofeest review

Nou, het feestje was in 1 woord: GESLAAGD!!! Wat hebben de kids zich vermaakt…

Harmanna Wiersma uit Scharnegoutum juli 2016

Heksenfeest review

Het was een super leuk feest, de kinderen hebben genoten. De Themakist is goed gevuld met een perfect en duidelijk draaiboek waar voldoende spelletjes in staan.

Petra Bruintjes uit Oude Pekela sept. 2016

Elfjesfeest review

Het was een groot succes gisteren. Ze vonden het allemaal heel leuk. De elfen outfits  en de elfendans waren favoriet.

Erik uit Den Haag mei 2016

Ridderfeest review

Het feestje was super geslaagd vrijdag. Blije kindergezichtjes en erg positieve terugkoppeling van een aantal ouders gehad!

Judith Maldano uit Groesbeek okt. 2016

Piratenfeest review

Het piratenfeestje van Roy was superleuk vorige week! De kinderen hebben enorm genoten en hebben zich uitstekend vermaakt met de leuke materialen uit de doos. Heel erg bedankt!

Nienke Ridder uit De Meern sept. 2016

Review kinderfeestje bij Het Venster

Hartelijk dank voor het kinderfeest mozaieken van onze dochter afgelopen vrijdag bij Het Venster. Ze heeft er echt enorm van genoten en de andere kinderen ook, hoorden we van de ouders de afgelopen dagen. Het was echt heel erg leuk en goed geregeld, graag tot een volgende verjaardag!

Renske uit Heesch 2018

review elfjesfeest

Wat was het een geweldig kinderfeest geworden. Ik vond het echt geweldig hoe goed jullie alles verzorgd hebben, echt top! Gewoon alles zat in de doos. En alles in de sfeer van een elfjesfeest. Het zag er super uit en alle meiden hebben genoten. Het liep zo relaxt. Ik heb al veel kinderfeestje georganiseerd maar deze springt er echt bovenuit. Bedankt dat dit door jullie mogelijk was. Ik kreeg zelfs een vraag van een moeder welk boekje ik had voorgelezen want haar dochter vond het verhaal zo mooi, leuk toch? Nogmaals bedankt en een volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.

Floor uit Helmond - april 2017

Review prinsessenfeest

We hebben een heerlijk prinsessenfeest gehad! De jarige vond het eerst een beetje te spannend allemaal, maar gelukkig draaide ze bij, zodat ze zelf ook heeft genoten van haar feestje. De meiden vonden het verhaal en de spelletjes erg leuk. De tip om met marshmallows prinsessencakejes te maken als traktatie was heel leuk. Dit heb ik de dag van tevoren samen met mijn dochtertjes gedaan. Ze vonden het erg leuk om ze te maken en ze vielen ook goed in de smaak op het feestje. Dank je wel!

Marloes uit Schiedam - dec. 2017

Griezelfeest review

We hebben inderdaad flink gegriezeld. Het was erg geslaagd, vooral de verkleedkleren, de bekers en het verhaal deden het erg goed! De doos was super en erg uitgebreid. Dankjewel!

Yeun en Ruben Young-On uit Amersfoort sept. 2016

Review ridderfeest

We hebben een super leuk ridderfeestje gevierd. Het was echt een succes. Zo leuk om zo’n themakist te gebruiken!
We hebben alles goed en op tijd voor kunnen bereiden en hele blije kindjes gezien!

Christel uit Vleuten - dec. 2017

Piratenfeest review

Het was echt een geslaagd piratenfeest en mijn zoontje was erg trots op zijn feestje, spelletjes en versiering.
Ik ga jullie zeker aanraden aan familie/vrienden. De kist, inhoud en service was top!

Nadine Schut uit Etten-Leur okt. 17

Levend Cluedo review

Super leuk spel, de kinderen (10/11 jaar) konden er geen genoeg van krijgen! De spanning over in welke kamer ze wat zouden aantreffen was fantastisch. De doos bevat alles wat je nodig hebt, leuke attributen, kaartjes en – heel belangrijk – een hele goede uitleg. Daarnaast toonde Anja zich zeer bereidwillig in geval van nood. Kortom, écht een aanrader voor een actief kinderfeestje.

Eefje Nelwan uit Zoetermeer - feb. 2017

Mozaiekkooppakket review

Het feestje was geslaagd!! Ze vonden het allemaal erg leuk. Erg mooie creaties zijn er uit gekomen. Bedankt! (feestje met 8 meisjes en 3 jongens, 9 jaar)

Ramona Meijer uit Raamsdonk Jan. 2017

Cupcakefeest review

Wat hebben we er plezier van gehad, zeg. Het was een vrij gestructureerd en heel ontspannen feestje. De tijd vloog om en alle kinderen waren enthousiast. Met onze dochter als stralend middelpunt.

Roos van Doorn uit IJsselstein - jan. 2017

Brandweerfeest review

Via deze weg wil ik Kids & Fun heel hartelijk bedanken. Het eerste kinderfeestje van onze zoon was een groot succes!!! De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met alle spellen. We zijn lang niet overal aan toe gekomen!

Mirjam Mulder uit Dordrecht feb. 2017

Boerderijfeest review

Het boerderij feestje was echt SUPER!!! Ik ben echt heel blij dat we de themakist gehuurd hebben. De inhoud en spelletjes waren echt top! Het was echt een heel leuke ervaring om te werken met jullie themakisten! Dankjewel!

Sophie Bobrowicz uit Assenede Belgie - maart 2017

Elfjesfeest review

Ik wil je graag bedanken. De themakist was precies zoals op de website werd beschreven. De kinderen vonden het geweldig. Het kinderfeestje was zeker een succes. Wij hebben niet alles gebruikt, geen schmink , borden en glazen en andere kleine dingetjes zoals kroon. Er was genoeg leuke versiering.
Sommige jurkjes waren een beetje klein voor de leeftijd van de kinderen.

Laura de Jong uit Oegstgeest - Jan. 2017

K3-feest review

Nou om maar gelijk met de deur in huis te vallen… het feest was een groot succes! We waren blij verrast met de grote hoeveelheid aan spullen die we in de doos aantroffen en de kinderen hebben echt enorm genoten!

Erica Hertogh uit 's Gravenzande sept. 2016

Piratenfeest review

Wij vonden het een superleuke themakist. De kinderen waren erg enthousiast en hebben zich erg vermaakt.

Ruby Smetsers uit Kaatsheuvel Jan.2017

Mozaiek kooppakket review

Het was een super leuk feestje en het pakket was zeker geslaagd. Dank je wel. Bijgevoegd heb ik een foto van het dienblad van mijn dochter, ze heeft slippers gemaakt.

Esther uit Etten-Leur juli 2016

Zeepketting kooppakket review

Ik wilde even laten weten dat mijn dochter een super leuk zeep feestje heeft gehad afgelopen zaterdag! Ze was al erg verrast door je lieve cadeautje speciaal voor haar. Erg lief!

Verder was het allemaal erg goed uitgelegd en hebben alle meiden super leuke creaties gemaakt

Jolanda uit Valkenburg-ZH mei 2016

Tovenaarsfeest review

De spullen waren geweldig en de kinderen hebben genoten. Dank voor de hulp van het organiseren van een echt superleuk tovenaarsfeestje!

L. v. Rossum uit Rotterdam - oktober 2017

Levend Cluedo spel review

Het spel was een doorslaand succes? Echt super leuk!!!! Ons feestje duurde van 15.15 tot 20u met uitloop tot 20.15 omdat het laatste spel nog niet klaar was. We hebben 3 spellen gespeeld. Tussendoor hebben we ook nog pizza’s belegd en gegeten en aan het begin was er natuurlijk ruimte voor cadeautjes. Voor ons was meer dan 3 spellen niet mogelijk maar de meiden hadden het wel leuk gevonden, ze konden er geen genoeg van krijgen!😄 De leeftijd varieerde van 10 tot 12 jaar! De afgehakte hand zorgde voor de nodige spanning, echt heel leuk!

Thirza Bevaart uit Apeldoorn - jan. 2017

Boerderijfeest review

Het feestje was in 1 woord geweldig. Ik heb hele positieve reacties gehad en na afloop berichtjes van ouders dat de kinderen het zo leuk hebben gehad.

Cathy van Raalte uit Baarn sept. 2016

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze cookies zijn alleen ingesteld om ons inzicht te gevens van het gebruikersgemak. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten