Kids & Fun

Kids & Fun

Ieder feestje, een feestje!

Wat anderen vonden

We begrijpen dat je het belangrijk vind om te weten wat anderen van ons vonden. Daarom vind je hieronder een overzicht van door onze klanten geschreven reviews. (Op onze Facebookpagina vind je nog meer beoordelingen.)

Frozenfeest review

Het Frozen-feestje was geslaagd. De meiden vonden het geweldig. Ze hadden het er erna nog over op school! we waren erg blij dat we de kist gehuurd hadden.

Ilknur uit Rotterdam

K3feest review

De dames hebben enorm genoten van het K3feest. Het draaiboek zat vol leuke ideeën. Ze hebben geschminkt, gedanst op de CD muziek en leuke spelletjes gedaan uit het draaiboek. Het was een succes! We vonden het ook een prachtig gevulde themakist. Bedankt!

Hester Hurkmans uit Breda

Elfjesfeest review

Ons elfjesfeest was een groot succes! Ze vonden het allemaal heel leuk. De elfen outfits en de elfendans waren favoriet.

Erik uit Den Haag

Review kinderfeestje bij Het Venster

Hartelijk dank voor het kinderfeest mozaieken van onze dochter afgelopen vrijdag bij Het Venster. Ze heeft er echt enorm van genoten en de andere kinderen ook, hoorden we van de ouders de afgelopen dagen. Het was echt heel erg leuk en goed geregeld, graag tot een volgende verjaardag!

Renske uit Heesch

Eenhoornfeest review

We hebben een beestachtig leuk eenhoornfeestje gehad. Dat kon niet anders met zo’n uitgebreide doos met eenhoorn spullen. Het spel Fonkeldans vonden de kinderen o.a. heel leuk om te doen. Bedankt, en zeker tot een volgend feest!

Lianne uit 's Gravendeel

Brandweerfeest review

Het is een top brandweerfeestje geweest! Vooral het redden van de knuffels die uit het raam werden gegooid was een groot succes.

Mirte uit Utrecht

Levend Cluedo review

Super leuk spel, de kinderen (10/11 jaar) konden er geen genoeg van krijgen! De spanning over in welke kamer ze wat zouden aantreffen was fantastisch. De doos bevat alles wat je nodig hebt, leuke attributen, kaartjes en – heel belangrijk – een hele goede uitleg. Daarnaast toonde Anja zich zeer bereidwillig in geval van nood. Kortom, écht een aanrader voor een actief kinderfeestje.

Eefje Nelwan uit Zoetermeer

Zeepketting kooppakket review

Ik wilde even laten weten dat mijn dochter een super leuk zeepketting-feestje heeft gehad afgelopen zaterdag! Leuke materialen en verder was het allemaal erg goed uitgelegd. Alle meiden hebben super leuke creaties gemaakt.

Jolanda uit Valkenburg-ZH

Prinsessenfeest review

Het was zeker een geslaagd prinsessenfeest!! De meiden hadden het super naar hun zin. Het knutselen was geweldig: ineens intense rust.

Nienke Lut uit Voorburg

REVIEW INDIANENFEEST

We hebben erg genoten van het indianenfeestje, de doos was super compleet. Dit is voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank voor de goede service!

Fam. van Keulen uit Sliedrecht

Levend Cluedo review

Het was een erg geslaagd kinderfeestje met het Cluedospel. Het pakket was zeer compleet, dus dat was super. We hebben uiteindelijk alleen spel 1, 2 en 3 gespeeld en niet meer toegekomen aan de andere spelletjes. Dank je wel voor het leuke pakket. We nemen zeker nog eens een kijkje op je site voor een komend kinderfeestje!

Marjan uit Hilversum

Review kinderfeestje mozaieken op locatie

De mozaïek workshop bij Kids & Fun was echt een groot succes voor mijn dochter’s feestje! De meiden (8-9 jaar) konden deze workshop goed zelfstandig doen en waar nodig staat Anja voor je klaar! Ze zorgt voor goede uitleg/instructies en heeft veel geduld. Dank je wel Anja! 6 maart 2022

Charlotte uit Empel

Piratenfeest review

Het was echt een geslaagd piratenfeest en mijn zoontje was erg trots op zijn feestje, spelletjes en versiering.
Ik ga jullie zeker aanraden aan familie/vrienden. De kist, inhoud en service was top!

Nadine Schut uit Etten-Leur

Tovenaarsfeest review

De spullen waren geweldig en de kinderen hebben genoten. Dank voor de hulp van het organiseren van een echt superleuk tovenaarsfeestje!

L. v. Rossum uit Rotterdam

Indianenfeest review

Bedankt voor de super leuke themakist. De kinderen hebben enorm genoten.

Fride uit Vleuten

Indianenfeest review

We hebben een fantastisch feestje gehad! Mijn dochter heeft enorm genoten. De kindjes waren hier om 12.30 uur en om 16.30 uur ging iedereen naar huis, maar we hadden alle spelletjes wel 2 keer kunnen doen als het aan de kinderen had gelegen. Zij waren er nog lang niet klaar mee. Het was echt een heel leuk feestje en ik was meer dan tevreden over de kist! Super bedankt voor alles en voor het fijne contact.

Brigitte Young-On Berkel en Rodenrijs

Elfjesfeest review

Mijn dochter heeft een erg leuk elfjesfeest gehad. De aankleding in huis en de mooi gedekte tafel waren al een hele verrassing voor haar. Het verhaal zat leuk in elkaar en de afwisseling in rustig en druk van activiteiten was ook goed zo. Tijdens het schminken keken de kinderen naar de DVD. Zo had ik de tijd om elk kind mooi te maken. Het was erg leuk om een thema te hebben. Bedankt voor deze goed gevulde elvendoos. Ons feest was geslaagd!

Babette Kissing uit Hekendorp

Ridderfeest review

We hebben een super leuk ridderfeestje gevierd. Het was echt een succes. Zo leuk om zo’n themakist te gebruiken!
We hebben alles goed en op tijd voor kunnen bereiden en hele blije kindjes gezien!

Christel uit Vleuten

Cupcakefeest review

Hartelijk bedankt voor deze leuke cupcake doos. Alle kinderen hebben ervan genoten en er zaten genoeg spullen in om de meiden een hele middag te vermaken. Graag tot een volgende keer.

Jantine uit Tiel

Harry Potterfeest review

Het feestje was super! Het grootste succes was het mixen van het lekkerste toverdrankje. Ze konden er geen genoeg van krijgen!!

Anoniem uit Bosch en Duin

Mozaiek kooppakket review

Het was een super leuk mozaiekfeestje en het pakket was zeker geslaagd, dank je wel. Mijn dochter heeft prachtige slippers gemaakt.

Esther uit Etten-Leur

sprookjesfeest review

Wat heerlijk om op deze manier een feestje te kunnen geven. Zeer complete kist waardoor je gelijk in de sfeer zit. De kinderen hebben genoten en zijn trots naar huis gegaan met een super leuke oorkonde.

Koosje uit Leek

Boerderijfeest review

Het boerderijfeestje was in 1 woord geweldig. Ik heb hele positieve reacties gehad en na afloop berichtjes van ouders dat de kinderen het zo leuk hebben gehad.

Cathy van Raalte uit Baarn

K3-feest review

Nou om maar gelijk met de deur in huis te vallen… het K3-feest was een groot succes! We waren blij verrast met de grote hoeveelheid aan spullen die we in de doos aantroffen en de kinderen hebben echt enorm genoten!

Erica Hertogh uit 's Gravenzande

Review discofeest

Het uitpakken van de doos was al een feestje! Heel erg bedankt voor het mooie discofeest pakket. De meiden vonden het erg leuk. Goeie tips in het draaiboek ook.

Anna uit Amsterdam

Review heksenfeest

Wij vonden het heksen-pakket heel leuk. De stoomketel en versieringen waren echt super! Bedankt voor de keurige tijdige levering. Voor ons was het voor herhaling vatbaar!

Petra uit Rosmalen

Piratenfeest review

Het piratenfeestje van onze zoon was superleuk vorige week! De kinderen hebben enorm genoten en hebben zich uitstekend vermaakt met de leuke materialen uit de doos. Heel erg bedankt!

Nienke Ridder uit De Meern

Review Hawaii themakist

Bedankt voor deze geweldige Hawaii-party. De kinderen hebben een geweldige middag gehad, top geregeld!!

Miriam uit Den Bosch

Voetbalfeest review

Het was een heel geslaagd voetbalfeestje! De spullen waren echt heel leuk en de jongens genoten volop. Ik vond een hele goede doos vol spullen en heeft zeker de stress uit het feestje gehaald. De doos zelf was wat verouderd en de goaltjes waren klein, maar kan niet anders met verzending. Verder was het heel fijn en ik zal zeker volgend jaar weer bij Kids & Fun op de site kijken.

Andrea uit Amsterdam

REVIEW LOL SURPRISE FEEST

Bedankt voor de super leuke LOL surprise themakist! Ik vond het een echte L.O.L. party! Vooral de verkleedjurken en decoratie maakte het een echt kinderfeestje. We hebben bijna alle spelletjes gedaan en lekker geknutseld. En veel met de poppetjes gespeeld natuurlijk. Bedankt voor de goede service en hopelijk tot snel!

Romeny uit Rotterdam

Piratenfeest review

Wij vonden het een superleuke themakist. De kinderen waren erg enthousiast en hebben zich erg vermaakt tijdens hun piratenfeest.

Ruby Smetsers uit Kaatsheuvel

Levend Cluedo spel review

Het spel was een doorslaand succes het levend Cluedo! Echt super leuk!!!! Ons feestje duurde van 15.15 u.tot 20.00 u. We hebben 3 spellen gespeeld. Tussendoor hebben we ook nog pizza’s belegd en gegeten en aan het begin was er natuurlijk ruimte voor cadeautjes. Voor ons was meer dan 3 spellen niet mogelijk maar de meiden hadden het wel leuk gevonden. Ze konden er geen genoeg van krijgen! De leeftijd varieerde van 10 tot 12 jaar! De afgehakte hand zorgde voor de nodige spanning, echt heel leuk!

Thirza Bevaart uit Apeldoorn

Prinsessenfeest review

De prinsessenbox was zeer compleet. Blij met de tips en trucs! Vooral de ouderwetse spelletjes waren een feestje!

Marloes Zwanenburg uit Katwijk

K3-feest review

Het K3-feestje was GEWELDIG… De kindjes waren allemaal zo blij en vooral onze dochter…

Karolien Zwijndrecht Belgie

Boerderijfeest review

Het boerderij feestje was echt SUPER!!! Ik ben echt heel blij dat we de themakist gehuurd hebben. De inhoud en spelletjes waren echt top! Het was echt een heel leuke ervaring om te werken met jullie themakisten! Dankjewel!

Sophie Bobrowicz uit Assenede Belgie

REVIEW MOZAIEK KINDERFEEST OP LOCATIE

Mijn 7-jarige dochter heeft samen met haar vriendinnetjes ontzettend genoten van het mozaïekfeestje! Binnen 2,5 uur tijd hadden ze allemaal een mooi kunstwerk gemaakt en was het klaar om mee naar huis te nemen. De tijd vloog voorbij! Er is voldoende afwisseling in de middag, omdat ze steeds een ander onderdeel mogen uitvoeren. Naast de heldere uitleg van Anja, biedt ze ook genoeg ondersteuning aan de kinderen en is het goed verzorgd. We zijn heel tevreden en hebben ook van de ouders van de vriendinnetjes positieve reacties gekregen!

 

Hanneke uit Liempde

Glitter & glamourfeest review

8 meiden hebben een super leuk kinderfeestje gehad! De kleding, de maskers en de handschoenen waren favoriet.

Anja uit Amsterdam

Eenhoornfeest review

Dank voor deze geweldige feestoplossing! Alle kinderen hebben super genoten en wij konden zo aan de slag, super!

Frederiek uit Bilhoven

Cupcakefeest review

Gisteren hebben wij het cupcakefeest gevierd. Het was enorm geslaagd, wat een mooi gevulde kist! Zeer compleet met heel fijn draaiboek. De kinderen vonden het fantastisch! Bedankt!

Nienke Schaatsbergen uit Monnickendam

Indianenfeest review

We hebben een super indianenfeestje gehad! Helaas zat het weer niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken! Het was top geregeld! Echt mijn complimenten voor de inhoud van de themakist!

Aniek Jewels uit Elst

Zeepketting kooppakket review

Het was erg leuk, ons zeepketting feestje! Ze vonden het allemaal erg leuk om te doen en de resultaten mogen er dan ook zijn. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

Debora uit Wieringerwaard

Cupcakefeest review

Wat hebben we er plezier van gehad, zeg. Het was een vrij gestructureerd en heel ontspannen kinderfeestje. De tijd vloog om en alle kinderen waren enthousiast. Met onze dochter als stralend middelpunt. Het huren van het cupcakefeestje is ons erg goed bevallen.

Roos van Doorn uit IJsselstein

Levend Cluedo review

Het feestje was helemaal top!! Iedereen, zowel jongens als meisjes, vonden het Cluedospel super.
Voor 12-jarigen is het soms al niet zo simpel meer om ze met iets te amuseren. Ja idd met de playstation en pc en gsm…
daar kan je ze wel zoet mee houden maar een spel… maar ze gingen volledig op in het spel en er was zelfs tijd te kort.

Valerie Gevaert uit Munkzwalm Belgie

Dinofeest review

We zijn het dinofeest voor morgen aan het voorbereiden en we zijn erg onder de indruk wat er allemaal in de doos zit! Heel leuk en heel compleet, er is genoeg voor drie dagen feest!

Judi uit Amsterdam

Zeemeerminfeest review

De meiden vonden het zeemeerminfeest fantastisch. Erg veel en leuke spullen voor een heerlijk themafeestje thuis. Zeker voor herhaling vatbaar.

Carthy Ijzermans uit Sprundel

Ridder-prinses review

Bedankt voor het super leuke pakket. De kinderen hebben genoten en we zullen jullie zeker aanraden aan iedereen!

Prinses Disney review

Het was een zeer geslaagd kinderfeestje dankzij jullie kist! We vonden hem heel goed verzorgd en heel compleet.

Wouter uit Enschede

Levend Cluedofeest review

Nou, het Cluedofeestje was in 1 woord: GESLAAGD!!! Wat hebben de kids zich vermaakt…

Harmanna Wiersma uit Scharnegoutum

Haaienfeest review

Het was een super geslaagd haaienfeestje. Erg gemakkelijk om op deze manier een feestje te organiseren. Wij zijn verder heel tevreden, keurig draaiboek en leuke spel-ideeën.

Anja

Minionsfeest review

Hartelijk dank voor dit geweldige feestpakket. Het themafeestje was helemaal af.

Aukje uit Nijmegen

Review ruimtevaartfeest

Het ruimtevaartfeestje gister was zeer geslaagd!!

We hebben allereerst de groepsspellen gedaan. Bij de stopdans hadden we hoepels (planeten) toegevoegd en er steeds één weggehaald (soort stoelendans). Bij André mag ik overvaren hebben we Hoe dan? (Als een slak, rennend als een komeet, enz.) toegevoegd.

Toen drink-pauze en het spel Ik ga op ruimtevaart en ik neem mee gedaan.

Deel twee hebben we als een roulatiespel gedaan in tweetallen: Nerf schieten, magneet pijltjes schieten, vliegtuigjes gooien en spelletje spelen. Bij het nerf schieten is helaas een pijltje door de zon geschoten. Ik heb een plakbandje aan de achterkant geplakt.

Tot slot het memory spel met de hele groep als afsluiting.

Het was echt heel leuk! De pakken wilden ze graag houden 😉

Cathelijne uit Leiden

Brandweerfeest review

Via deze weg wil ik Kids & Fun heel hartelijk bedanken. Het eerste kinderfeestje van onze zoon was een groot succes!!! De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met alle spellen. We zijn lang niet overal aan toe gekomen!

Mirjam Mulder uit Dordrecht

Elfjesfeest review

Ik wil je graag bedanken. De themakist was precies zoals op de website werd beschreven. De kinderen vonden het geweldig. Het kinderfeestje was zeker een succes. Wij hebben niet alles gebruikt, geen schmink , borden en glazen en andere kleine dingetjes zoals kroon. Er was genoeg leuke versiering.
Sommige jurkjes waren een beetje klein voor de leeftijd van de kinderen.

Laura de Jong uit Oegstgeest

Prinsessenfeest review

Het prinsessenfeestje was erg geslaagd, mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten. Ze vonden eigenlijk alles heel leuk, het schminken, verkleden, het kroontje knutselen, de kikkerestafette en de prinsessendans. Een dag later op school werden de prinsessendiploma’s vol trots aan de juf getoond. Erg leuk om te zien.

Ik vond de cd met prinsessenmuziek zelf niet zo heel leuk, ging vooral over prins carnaval had ik het idee, maar dat is een kwestie van smaak. En wat misschien handig was geweest, was als er een nummer tussen had gezeten met de juiste melodie voor de prinsessendans. Geen groot issue hoor, zoals ik zei is het een kwestie van smaak vooral. Ik heb youtube opgezet met prinsessenliedjes. Prinsessia en veel disney prinsessenliedjes. Vond ik zelf leuker.

Het tijdschema in het draaiboek vond ik erg handig als leidraad. Verder vond ik alles heel compleet en ik ben erg tevreden over het geheel.

Anita Krielen uit Dordrecht

Mozaiekkooppakket review

Het kinderfeestje was geslaagd!! Ze vonden het allemaal erg leuk. Erg mooie creaties zijn er uit gekomen. Bedankt! (feestje met 8 meisjes en 3 jongens, 9 jaar)

Ramona Meijer uit Raamsdonk

Review boltaartjesfeest

Het was een heel geslaagd boltaartjesfeest! Luna en haar vriendinnen hebben erg genoten. Het was een zeer complete kist met leuke spullen. We kijken terug op een hele fijne dag, mede dankzij Kids & Fun! De foto’s van In Beeld by Mayke zijn geplaatst op de website.

Mayke Willems uit Oss

Superheldenfeest review

Het was een zeer geslaagd feestje! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Mylene uit Hamont Belgie

Eenhoornfeest review

Bedankt voor alle leuke spulletjes. Onze dochter heeft een geweldig partijtje gehad. We hebben veel gebruikt. De stokpaardes waren favoriet. Bedankt voor de geweldige inhoud.

Danielle uit Zoetermeer

HAAIENFEEST REVIEW

We hebben er een mooi haaienfeest van gemaakt! De haaienpakken waren favoriet en verder super leuke spelletjes. Bedankt weer! Het werkt heel erg prettig zo.

Lien uit Utrecht

Knutselfeestje met 6 jarigen review

Bedankt voor het super leuke feestje bij jullie op locatie! De meiden hebben het erg naar hun zin gehad.

Danielle van Dinther uit Heesch

brandweerfeest review

Wij hebben een fantastisch brandweerfeest gehad, echt helemaal leuk! We hebben zelfs een deel van de spelletjes niet eens kunnen doen omdat de jongens zo enthousiast bezig waren met uit het raam gooien van knuffels en branden blussen. Echt genoten, en de inhoud van de kist was superleuk. Ik heb jullie naam al doorgegeven aan vriendinnen!

Er was 1 dingetje wat ik zou toevoegen aan de kist: er zaten nu maar 2 brandweerspuiten in de kist. Alle jongens vonden die brandweerspuiten zoooo leuk dat ze ruzie gingen maken wie hem om mocht. Ik denk dat het helemaal perfect zou zijn geweest als alle jongen hun eigen spuit hadden gehad die ze de hele middag konden omhouden. Misschien is dat nog iets voor jullie om te overwegen toe te voegen aan de kist? Verder echt een perfect feestje gehad, superbedankt!

Paulien uit Eindhoven

Prinsessenfeest review

We hebben een heerlijk prinsessenfeest gehad! De jarige vond het eerst een beetje te spannend allemaal, maar gelukkig draaide ze bij, zodat ze zelf ook heeft genoten van haar feestje. De meiden vonden het verhaal en de spelletjes erg leuk. De tip om met marshmallows prinsessencakejes te maken als traktatie was heel leuk. Dit heb ik de dag van tevoren samen met mijn dochtertjes gedaan. Ze vonden het erg leuk om ze te maken en ze vielen ook goed in de smaak op het feestje. Dank je wel!

Marloes uit Schiedam

Elfjesfeest review

Wat was het een geweldig kinderfeest geworden. Ik vond het echt geweldig hoe goed jullie alles verzorgd hebben, echt top! Gewoon alles zat in de doos. En alles in de sfeer van een elfjesfeest. Het zag er super uit en alle meiden hebben genoten. Het liep zo relaxt. Ik heb al veel kinderfeestje georganiseerd maar deze springt er echt bovenuit. Bedankt dat dit door jullie mogelijk was. Ik kreeg zelfs een vraag van een moeder welk boekje ik had voorgelezen want haar dochter vond het verhaal zo mooi, leuk toch? Nogmaals bedankt en een volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.

Floor uit Helmond

REVIEW CIRCUS THEMAFEEST

Wat een leuke spullen zo bij elkaar. Mijn dochter heeft een super leuk circusfeestje gehad. Hartelijk bedankt!

Fam. Visser uit Barneveld

Heksenfeest review

Het was een super leuk heksenfeest! De kinderen hebben genoten. De Themakist is goed gevuld met een perfect en duidelijk draaiboek waar voldoende spelletjes in staan.

Petra Bruintjes uit Oude Pekela

Ridderfeest review

Het ridderfeestje was super geslaagd. Blije kindergezichtjes en erg positieve terugkoppeling van een aantal ouders gehad!

Judith Maldano uit Groesbeek

Glitter & glamourfeest review

Alles is prima gegaan. Het glitter & glamourfeest was super leuk. De meiden hebben veel plezier beleefd met het verkleden! Het huren van een themakist is een leuk idee voor een kinderfeestje thuis. Ik hoop dat je nieuwe creatieve thema’s vindt om de keuze uit te breiden. Bedankt ook voor de afwikkeling, alles is vlot gegaan.

Nathalie uit Rotterdam

0
  0
  Jouw bestelling
  Your cart is emptyReturn to Shop

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Deze cookies zijn alleen ingesteld om ons inzicht te gevens van het gebruikersgemak. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten