Kids & Fun

Kids & Fun

Ieder feestje, een feestje!

Themakist kinderfeest zeepkettingen maken

Een heerlijke geurfeest!

Dit is een erg leuk themakist kinderfeest voor de Leeftijd van 7 tot 14 jaar.

Zelf een fleurige zeepketting maken, heb je dat altijd al willen doen? Kijk snel naar onderstaande foto’s, daar zie je hoe je zelf de kleur, – de geur en de vorm van je zeepje mag bepalen en zodoende je eigen gemaakte zeepjes later aan een slinger mag hangen. Een middag volop gezelligheid samen met je vriendinnen en ook kleine vriendjes vinden dit leuk om te doen. Huur deze zeer complete themakist met alle spullen om dit thuis zelf te doen m.b.v. de magnetron. Zeepjes smelten, gieten, harden en aan een ketting rijgen met toevoeging van leuke, kleurrijke kraaltjes, lintjes enz. Ooo, wat moet je veel kiezen deze middag en wat is alles leuk….Wil je een zoete geur of toch nee een bloemen geur, een zeepje dat naar bubble-gum ruikt…., maak je een hartje of nee een bloem of toch een hele mooie zeester. Laat je verrassen en reserveer tijdig!

De vele leuke spullen die je in deze themakist zeepkettingen maken aan zult treffen:

 • Draaiboek; uitgebreide uitleg voor het maken van een zeepketting
 • veel zeepvormpjes
 • Geur- en kleurstofjes
 • Harde zeep, transparant en wit
 • Mokjes, stokjes, stickertjes en leuke pennen
 • Touwtjes, kralen en lintjes
 • plastic uitdeelzakjes

Huur dit bijzonder compleet pakket voor € 74,95, deze prijs is gebaseerd op 8 kinderen (uitbreiding is mogelijk tegen een meerprijs van € 7,= per kind). Het is ook mogelijk om een pakket te kopen, klik hier Voordeel van een huurpakket; iets meer keuze uit geurtjes en kleurtjes, kraaltjes en lintjes. Het is milieuvriendelijk, want je brengt terug wat je over hebt.

Het huurpakket wordt niet verzonden. Het kooppakket verzenden we wel. Op verzoek kunnen we een retour-etiket toe sturen om terug te sturen wat je over hebt i.v.m. het milieu. We kunnen alles hier gebruiken voor de feestjes op locatie.

Direct reserveren!!

Fotoalbum

Klik op een foto om een uitvergroting te zien. U kunt het album dan tevens als slideshow bekijken.

0
  0
  Jouw bestelling
  Your cart is emptyReturn to Shop